Information om BitcoinCenter.se

om-oss

Vad är BitcoinCenter.se?

BitcoinCenter.se är en webbplats tillägnad till Bitcoin och andra kryptovalutor.

Webbplatsen grundades i början av 2021, men teamet har varit med om kryptovalutor mycket längre. Våra författare har följt kryptomarknaden aktivt sedan 2016. Vi vill dela vår stora erfarenhet med dig, läsaren.

Syftet med denna webbplats är att erbjuda objektiv information om kryptovalutor. Vi täcker också nyckelteknologi och vi ger dig steg-för-steg-guider om hur du använder de mest populära börserna.

Vårt mål är att aldrig skapa ”hype” för en kryptovaluta till vår publik. Vi erbjuder information av hög kvalitet till kryptoentusiaster och hjälper dem att fatta bättre investeringsbeslut.

Vi är alltid öppna för förslag och samarbeten. Vår kontakt-e-postadress är info [at] bitcoincenter.se.

Vem driver BitcoinCenter.se?

BitcoinCenter.se drivs av ett estniskt onlinemarknadsföringsföretag Liike Miehet OU. Företaget ägs av finländska affärsmän med stor erfarenhet av onlineaffärer och kryptovalutor. Huvudkontoret ligger i Tallinn, Estland.

Media Investing OU är webbplatsens officiella partner. Media Investing ansvarar för sökmotoroptimering och hanterar en del av vår digitala marknadsföringsverksamhet.

Liike Miehet OU driver också andra kryptovaluta-webbplatser. Den största webbplatsen är Bitcoinkeskus.com, som är den ledande kryptovaluta-webbplatsen i Finland. Det finns också tre andra finska webbplatser: Cryptokolikot.com, Kryptohuone.com och Kryptokansalainen.fi. Den norska kryptosidan Bitcoinsentralen.no är också en del av Liike Miehet OU-portföljen.

Huvudanalytikern är Antti Hyppänen, som är en av Liike Miehet OU-ägare. Antti är också huvudanalytiker för Bitcoinkeskus och skriver spalter för Nordnet (Finland), som är Skandinaviens största onlinemäklare för aktier.

Om reklam

Den här webbplatsen innehåller affiliatelänkar. Bitcoincenter kan få ersättning om du besöker tjänster som vi rekommenderar via våra länkar.

Bitcoincenter har varit en kostnadsfri webbplats sedan den startades. Vi vill att det ska förbli så. Du kan hjälpa den här webbplatsen att förbli gratis genom att använda våra affiliatelänkar. Vi försöker välja ut våra partners noggrant och rekommenderar endast tjänster av högsta kvalitet. Därför tackar vi dagligen nej till partnerskap.

Du bör ändå komma ihåg att om du använder någon av våra partnersidor är du alltid 100 % ansvarig för dina pengar.

Varning

Kryptovalutor anses vara en tillgång med hög risk. Värdet på populära kryptovalutor kraschade 90-99% under björnmarknaden 2018.

Inget du läser på BitcoinCenter.se ska betraktas som investeringsråd. Gör alltid din egen due diligence. Författarna till artiklarna kan äga kryptovalutor själva.