De bästa kryptovalutabörserna

Vilken är den bästa kryptovalutabörsen? Detta är en fråga som många krypto-investerare ställer. Vilken är den mest pålitliga börsen? Vilken har de lägsta avgifterna? Vi har svaret! Vi ger dig en lista handplockad av branschexperter. Listan inkluderar de bästa operatörerna på marknaden.

Se tabellen nedan för vår börsrankning. Vi har betygsatt de mest populära kryptovalutabörserna på marknaden. Det här är tjänster vi använder oss av varje dag. Klicka på knappen Öppna konto så vidarebefordras du till registreringsformuläret.

Letar du efter en nybörjarguide för dessa börser? Klicka på Recensions-länken i topp-menyn. Du hittar detaljerade recensioner som visar hur du köper, säljer och handlar på dessa börser.

Den här webbplatsen innehåller affiliatelänkar. Bitcoincenter kan få ersättning om du besöker tjänster som vi rekommenderar via våra länkar. Läs mer om annonsering på informationssidan.

Börs Funktioner Betyg Öppna konto
Fantastiskt urval
Futures med hävstång
Flexibel staking
SEPA-banköverföringar
Öppna konto
Verksam sedan 2011
Enkel för nybörjare
SEPA-banköverföringar
Coinbase Pro
Öppna konto
Bonusar upp till $5000
Copy Trading, staking, terminer
Stort urval
Ingen KYC behövs
Öppna konto
Reglerad av finska FSA
Enkel för nybörjare
SEPA-banköverföringar
Inte det bästa urvalet
Öppna konto
Reglerad av finska FSA
Enkel för nybörjare
SEPA-banköverföringar
Inte det bästa urvalet
Öppna konto
Reglerad av norska FSA
Den bästa mobilappen!
Bitcoin Visa-kreditkort
Inte det bästa urvalet
Öppna konto
Verksam sedan 2011
Bra säkerhetsalternativ
Staking & Futures
SEPA-banköverföringar
Öppna konto
Europas bästa krytpobörs
Råvaror och aktier också!
SEPA-banköverföringar
Bitpanda Pro
Öppna konto
Hävstångshandel
Aktier och råvaror
Turbo & social handel
Litet utbud av kryptovalutor
Öppna konto
Designad för traders
Avgifter med fast månadspris
Ingen KYC behövs
Inga direkta SEPA-överföringar
Öppna konto
Stort urval
Ingen KYC behövs
KuCoin Shares betalar utdelning
Inga direkta SEPA-överföringar
Öppna konto
Verksam sedan 2014
Brett urval
SEPA-banköverföringar
GUI är inte för nybörjare
Öppna konto

Hur definierar man den bästa kryptovalutabörsen?

Det är inte så lätt att definiera den bästa kryptovalutabörsen. Betyget är en kombination av flera funktioner, som också beror på målgruppen.

Vi kan dela in kryptovalutainvesterare i två olika grupper: nykomlingar och aktiva investerare. Det är ibland svårt att dra en tydlig gräns mellan de två. Vissa investerare kan vara lite av båda. Varje grupp har olika behov och prioriteringar när det gäller kryptovalutabörser.

Nykomlingar söker en pålitlig och lättanvänd kryptovalutabörs. En stor del av nykomlingar investerar bara i Bitcoin. Detta innebär att utbudet av kryptovaluta är ganska oviktigt. Nykomlingar prioriterar också sitt eget språk framför engelska.

De viktigaste funktionerna för aktiva investerare är helt olika. Dessa investerare vill ha ett brett urval av kryptovalutor med låga handelsavgifter. De bygger en diversifierad portfölj bestående av dussintals altcoins.

Aktiva investerare handlar också mycket. Därför spelar avgifter en integrerad roll. Dessa investerare har inga problem med engelska eller med ett lite mer komplicerat gränssnitt.

binance.com
Binance kallas ofta som den bästa kryptovalutabörsen.

Många börser fokuserar på en av dessa målgrupper. Tjänster inriktade på nykomlingar har enkla köp- och säljformulär, bara spot-handel, färre funktioner och högre avgifter. Coinbase och Bitpanda är bra exempel på sådana börser.

När du går till en börs som Binance, är det ganska annorlunda. Urvalet blir bredare, avgifterna blir lägre och det finns fler handelsfunktioner och andra alternativ. Det är också möjligt att handla terminer med en hävstång upp till 125x.

Det är alltid en bra idé att utgå från enklare börser. Köp lite Bitcoin och vänj dig vid hela idén med att hålla kryptovalutor. När du blir mer erfaren och hungrigare efter några exotiska altcoins kan du flytta till börser som Binance.

Det bästa kryptovalutabörserna för nykomlingar

Letar du efter de bästa kryptovalutabörserna för nykomlingar? Det här är bra alternativ för användare som ska göra sina första Bitcoin-köp.

Coinbase

Coinbase är en av de största kryptovalutabörserna i världen. Företaget har varit verksamt sedan 2011 och det var nyligen noterat på NASDAQ. Coinbase har globalt över 56 miljoner verifierade användare. Denna börs är verkligen en jätte på marknaden.

Coinbase är utformad för nykomlingar. Det grafiska gränssnittet är rent och intuitivt. Det finns enkla former för att köpa och sälja kryptovaluta. Det är också enkelt att sätta in fiat-valutor på ditt konto. Utbudet på Coinbase är också utmärkt.

Det finns också Coinbase Pro, som är en börs för aktiva och professionella handlare. Om du vill ha fler handelsfunktioner och ett börsliknande gränssnitt är det enkelt att flytta pengar från Coinbase till Coinbase Pro och ge dig in i leken på riktigt!

Öppna ett Coinbase-konto

Bitpanda

Bitpanda kallas ofta ”European Coinbase”. Det finns en bra anledning till det. Bitpanda är Europas ledande kryptovalutabörs. Den har funnits på marknaden sedan 2014 och tjänar över en miljon kunder.

Gränssnittet för Bitpanda är lika bra, eller möjligen ännu bättre än Coinbase. Det kan inte vara lättare att köpa Bitcoin eller andra altcoins. Urvalet innehåller alla de 50 bästa kryptovalutorna du kan behöva med de mest populära stablecoins.

Bitpanda har också andra fördelar. Det är den enda stora börsen som stöder Neteller och Skrill-insättningar. Det är också möjligt att investera i aktier, kryptoindex och råvaror!

Det finns också Bitpanda Pro för aktiva och professionella handlare. Avgifterna är så låga att Bitpanda Pro även kan konkurrera med de bästa börserna på marknaden.

Öppna ett Bitpanda-konto

Den bästa kryptovalutabörsen för aktiva investerare

Om du letar efter tjänster av professionell kvalitet är dessa våra toppval. Det finns massor av kvalitetsalternativ på marknaden just nu. Varje börs har sina egna positiva och negativa sidor. Prova dessa tjänster och vi är säkra på att du hittar ett bra ställe att handla.

Binance

Binance har blivit den obestridda ledaren på kryptovalutamarknaden. Denna börs startade 2017 och exploderade snabbt i popularitet. Det finns tiotals miljoner globala kunder. Binance har också mer volym än sina främsta konkurrenter tillsammans.

Binances framgångar har inte varit någon överraskning eftersom de har gjort allt rätt. Binance har allt: låga avgifter, stort utbud, massor av extrafunktioner, allt på en säker plattform. Det bästa är att Binance ständigt utvecklar och lägger till nya funktioner.

Om du är en seriös aktör på marknaden måste du ha ett Binance-konto. Förbättra din Binance-upplevelse ytterligare med betalkortet och få avkastning på din portfölj från flera ”staking”-alternativ! Du kan också använda Binance som en ”endast-krypto”-börs utan KYC.

Öppna ett Binance-konto

Kraken

kraken

Kraken är en av de äldsta och mest kända kryptovalutabörserna på marknaden. Detta amerikanska företag har varit i drift sedan 2011. Grundaren och VD:n, Jesse Powell, är en av de sanna Bitcoin OG:erna.

Kraken började som en Bitcoin-börs. Nuförtiden har de ett brett utbud av altcoins och stablecoins. När de lägger till låga avgifter och professionella handelsfunktioner är det ingen överraskning att Kraken har över 7 miljoner kunder globalt.

Denna börs är i allmänhet rankad som den säkraste på marknaden. Du kan ställa in flera säkerhetskontroller för att se till att dina medel alltid är säkra. Kraken är ett bra alternativ för aktiva och professionella handlare. Du kan också använda Kraken som en ”endast-krypto”-börs utan KYC.

Öppna ett Kraken-konto

Phemex

Phemex är en ny operatör på marknaden. Företaget öppnade sina dörrar officiellt i november 2019. Grundaren Jack Tao och kärnteamet kommer alla från Morgan Stanley. Phemex har sitt huvudkontor i Singapore.

Phemex är en börs byggd för professionella handlare som gillar hävstångshandel. Kontrakthandeln har höga volymer och alla funktioner du kan behöva som proffs. Phemex är också en börs utan KYC, vilket är bra för dem som uppskattar integriteten.

Det finns en intressant funktion som Phemex har: du kan handla ”spot” med noll avgifter genom att bli en Premiumanvändare. Betala bara en månadsavgift och det är allt. Detta är en bra funktion för branschproffs. Det är ingen överraskning att Phemex har blivit en populär börs.

Öppna ett Phemex-konto