Recensioner
28
mar
skrill recension

Den här webbplatsen innehåller affiliatelänkar. Bitcoincenter kan få ersättning om du besöker tjänster som vi rekommenderar via våra länkar. Läs mer om annonsering på informationssidan.

Hur man köper Bitcoin med Skrill

Skrill är en av de mest populära digitala pengaöverföringstjänsterna. Skrill e-plånbok är ett alternativ till varumärken som PayPal och Neteller. Nu kan du även köpa kryptovaluta med Skrill! Denna recension kommer att berätta hur i detalj.

Skrill företagsöversikt

Vissa läsare kanske fortfarande kommer ihåg varumärket Moneybookers. Så här hette företaget när det grundades 2001. Moneybookers blev Europas första FCA-reglerade e-pengaremittent 2002.

Företaget växte snabbt i början av millenniet. Det blev mycket populärt, särskilt bland poker- och sportspelsspelare. Pengaröverföringar till ditt spelkonto görs i realtid, vilket gör en Skrill-plånbok till ett gynnsamt alternativ för kreditkort och banköverföringar.

Moneybookers bytte namn till Skrill 2010. Sedan dess har Skrill-tekniken integrerats i Facebook, eBay och många andra webbtjänster. Mer än 150 000 onlinehandlare har stöd för Skrill.

Skrill är numera en del av Paysafe Group som även har Neteller och Paysafecard under sitt paraply. Skrill har mer än 40 miljoner registrerade användare. Det är ett väletablerat varumärke inom e-plånböcker.

Skrill-förmåner och registrering

Grundkonceptet för Skrill är identiskt med PayPal och andra e-plånböcker som Neteller. Du kan överföra pengar i realtid till andra Skrill-användare var som helst i världen. Registreringen är gratis och det tillkommer inga månadsavgifter heller.

Registrera ditt Skrill-konto via länken nedan.

Registrera Skrill-konto

Efter registreringen kan du sätta in pengar på ditt Skrill-konto med ett kreditkort eller banköverföring. När du väl har euro, dollar eller någon annan valuta som stöds på ditt konto kan den överföras i realtid till en annan Skrill-användare.

Varför använda Skrill istället för banköverföring? Den vanligaste orsaken är hastighet. Skrill-transaktioner tar bara några sekunder. Allt du behöver är en mottagares e-post, vilket gör överföringen enkel att utföra.

En annan anledning är integritet. Alla banköverföringar bearbetas i de äldre finansiella systemen, där de spåras. Skrill-transaktioner görs utanför banksystemet.

Skrill-fördelar:

skrill features

Skrill är också mycket populärt bland poker- och sportspelsspelare. Du kan sätta in pengar på ett kasino eller ett sportsbook-konto i realtid. Uttag går också väldigt snabbt. Skrill gör det enkelt att flytta din bankrulle mellan olika konton.

Du kan också bifoga ett betalkort till ditt Skrill-konto. Detta gör det möjligt att använda dina Skrill-medel direkt i vilken butik som helst som accepterar kreditkort.

Det finns också Skrill VIP Rewards Program för tunga användare. Den erbjuder bonusar och andra förmåner.

Hur man köper Bitcoin med Skrill

Kryptovalutor introducerades till många investeringsplattformar under de senaste åren. Skrill lade till Bitcoin och andra populära valutor under 2018.

Skrill skiljer sig från plattformar som eToro på ett grundläggande sätt. Skrill är en betalningsleverantör, inte en handelsplattform. När någon frågar ”hur man köper Bitcoin med Skrill”, betyder det någon av dessa saker:

  1. Hur man gör en fiat-pengarinsättning till en kryptohandelsplattform med Skrill
  2. Hur man konverterar fiat-valuta på ditt Skrill-konto till kryptovaluta

Även om Skrill är en populär och spridd betalningsmetod är den bara integrerad i ett fåtal kryptovalutabörser.

Om du vill sätta in på en kryptohandelsplattform med Skrill, den ledande europeiska börsen, Bitpanda, är ditt bästa val.

Hur man köper Bitcoin på Skrill

Det är möjligt att köpa krypto direkt från ditt Skrill-konto. Bitcoin är en av de många valutorna som finns på Skrill. Det är lätt att konvertera ditt fiat-saldo (EUR, USD, osv.) till krypto.

Så här gör du:

  1. Öppna ett gratis Skrill-konto
  2. Gör en insättning via fiat (EUR, USD, GBP, etc.) till ditt konto med ett kreditkort eller banköverföring
  3. Byt din fiat-valuta till krypto

Först måste du ha fiat-valuta på ditt konto. Klicka på Deposit från huvudmenyn och använd den insättningsmetod du vill ha. Med Trustly och Rapid kan du göra en banköverföring på ett par minuter.

När du har gjort en insättning i fiat-valuta klickar du på Trade från huvudmenyn. Du kommer att landa på portföljsidan, som visar dina nuvarande innehav.

skrill crypto

Klicka på Trade för att öppna köpformuläret.

skrill crypto buy

När denna artikel skrevs (3/2021) stöder Skrill 15 olika kryptovalutor. De har Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Cardano och andra populära coins.

Ange det belopp du vill ha i euro och formuläret visar dig antalet coins du kommer att få. Minsta köp är 10 euro. Som standard är Instant köp valt. Du kan också ställa in villkorade och återkommande köp.

När du är nöjd med köpet klickar du på Next. Du kommer att se en bekräftelseskärm där du kan avbryta eller godkänna köpet.

Dina saldon i kryptovaluta är också synliga på huvudsidan.

skrill balances

Om du vill byta tillbaka dina coins till fiat, klicka på Trade igen från huvudmenyn och vänd på processen.

Alla dina köp och försäljningar behandlas omedelbart.

Hur man skickar och tar ut Bitcoin med Skrill

När Skrill introducerade kryptovalutor 2018 var det bara möjligt att köpa och sälja dem. Att skicka pengar gjordes bara i fiat-valutor. Nu är det möjligt att skicka krypto till en annan Skrill-användare och till och med göra ett fiat -> krypto-uttag.

Om du vill skicka krypto till en Skrill-användare, klicka på Send från huvudmenyn. Ange mottagarens mobilnummer eller e-postadress och klicka på Next. Du kommer att se följande formulär.

skrill send crypto

Med rullgardinsmenyn Select balance kan du välja kryptovalutor. Välj önskad valuta och klicka på fortsätt för att bekräfta transaktionen.

Det är inte möjligt att skicka dina kryptovalutor till en extern adress. Du kan inte heller ta emot krypto utanför systemet – bara från en annan Skrill-användare.

Du kan dock konvertera ditt fiat-saldo till krypto och ta ut det till en extern adress. Klicka på Withdraw från huvudmenyn. Välj crypto wallet som uttagsmetod.

Därefter ser du följande formulär.

skrill-withdraw-crypto

Skriv in beloppet i euro du vill konvertera till krypto. Det finns lägsta och högsta belopp för denna metod, vilket kan bero på vilken VIP-nivå du befinner dig på.

Skriv slutligen in mottagaradressen. Skrill stöder Bitcoin och Ether-uttag. Bitcoin SegWit-adresser (som börjar med bc1) fungerade ännu inte i våra tester. Endast Bitcoin-adresser som börjar med 1 eller 3 stöds.

Du bör notera att denna metod är dyr.

Sista tankar om att använda Skrill

Att köpa krypto med Skrill är en enkel, snabb och smärtfri metod. Det är ett smart sätt att köpa kryptovaluta om du är en nykomling och redan har ett Skrill-konto.

Att köpa kryptovaluta från Skrill rekommenderas för användare som vill ha en enkel och snabb tjänst. Coins du köper lagras på ditt Skrill-konto, så du behöver inte oroa dig för att ställa in plånböcker.

Skrill betalkort är en trevlig funktion. Du kan byta krypto mot fiat med ett par klick och spendera pengarna direkt genom att använda betalkortet.

Nackdelen är att du inte kan få ut dina coins ur Skrill-systemet. Du kan bara skicka krypto till andra Skrill-användare.

Det är osannolikt att någon skulle öppna ett Skrill-konto bara för att köpa kryptovaluta. Skrill är en mycket användbar e-plånbokstjänst, där krypto är en extra bonusfunktion.

Prova Skrill idag!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *