Analyser
06
jul
köpa sui

Den här webbplatsen innehåller affiliatelänkar. Bitcoincenter kan få ersättning om du besöker tjänster som vi rekommenderar via våra länkar. Läs mer om annonsering på informationssidan.

Hur köper man Sui (SUI)?

Binance anses allmänt vara den bästa kryptobörsen för att köpa Sui. Innan du köper Sui är det nödvändigt att slutföra identitetsverifieringsprocessen och sätta in euro på ditt Binance-konto.

Sui är en smart kontraktsplattform som har uppmärksammats som en potentiell konkurrent till Aptos och Solana. Sui har en spännande potential som plattform för smarta kontrakt, men det är viktigt att ta hänsyn till konkurrenssituationen och framtida token-upplåsningar. Det säkraste sättet att lagra Sui-tokens är att använda en hårdvaruplånbok.

Hur man köper Sui: En snabbguide

Binance anses allmänt vara den bästa kryptobörsen för att köpa Sui. Plattformen tillhandahåller ett brett urval av handelspar för Sui, inklusive USDT, BNB och BTC. Detta säkerställer gott om likviditet och bekvämlighet. Binances användarvänliga gränssnitt och mobilapp förenklar handeln för både nykomlingar och erfarna handlare. Med ett gediget rykte, strikta säkerhetsprotokoll, olika handelsalternativ och ett intuitivt gränssnitt framträder Binance som det favoriserade alternativet för dem som vill köpa Sui-coins.

Hur man köper Sui på Binance:

  1. Klicka på denna registreringslänk för att skapa ett nytt konto.
  2. Slutför kundkännedomsprocessen (KYC) genom att ange och verifiera dina personuppgifter.
  3. Sätt in euro på ditt Binance-konto med antingen en banköverföring eller ett betalkort.
  4. Konvertera euro till USDT stablecoins eller andra handelspar av SUI
  5. Med pengarna på ditt Binance-konto navigerar du till handelsgränssnittet och köper Sui-coins.
  6. Du kan välja att lagra dina Sui-coins på Binance eller ta ut dem till din personliga plånbok för ökad säkerhet.

Den här guiden visar köpprocessen med euro som fiatvaluta. Processen är dock identisk när du använder andra fiatvalutor som USD, GBP och andra.

Nedan visas en bild av förstasidan för Binance.com.

binance sverige

Sui handel är främst koncentrerad på Binance, den ledande börsen för denna kryptovaluta. Medan KuCoin också ger handel par för Sui, vi rekommenderar starkt att förvärva Sui genom Binance för den bästa upplevelsen. Dessutom är det värt att notera att Sui är också tillgänglig på Coinbase, utöka dess tillgänglighet. Med tanke på det stöd som Sui-token har haft före lanseringen är det troligt att den kommer att listas på ytterligare börser inom en snar framtid.

Hur man köper Sui: En detaljerad guide

Innan du köper Sui är det nödvändigt att slutföra identitetsverifieringsprocessen och sätta in euro på ditt Binance-konto. Om du behöver mer information om de olika funktionerna i Binance rekommenderar vi att du läser vår omfattande Binance-guide, som är särskilt användbar för nybörjare inom kryptovaluta.

Framöver kommer vi att ge dig en steg-för-steg-genomgång av hur du köper Sui med Binance mobilapp. Du kan ladda ner appen från Google Play Store eller App Store och logga in med samma autentiseringsuppgifter som på Binance.com-webbplatsen.

Som standard fungerar Binance mobilapp i Lite Mode, som erbjuder ett användarvänligt gränssnitt som är särskilt utformat för nybörjare. Denna guide är skräddarsydd för Lite Mode-användare och säkerställer enkel navigering genom hela köpprocessen.

Öppna handelsmenyn

I mobilappens huvudmeny hittar du en distinkt gul knapp som visas på bilden. Starta köpprocessen genom att välja denna ikon.

binance trade mobil

Fortsätt genom att välja alternativet Convert från den efterföljande menyn. Du måste använda alternativet Convert eftersom Sui ännu inte kan köpas med fiatpar.

Konvertera USDT till SUI

Du har nu Convert Crypto-sidan öppen på din skärm. Välj rätt handelspar som visas i bilden nedan. I det här exemplet handlar vi 100 USDT (effektivt värt $100) för SUI-tokens.

Du kan också klicka på swap-ikonen i mitten av rullgardinsmenyerna, som markerat i bilden nedan. Med det kan du konvertera SUI tillbaka till USDT senare om du vill.

konvertera sui

Slutför köpet genom att klicka på den gula länken Preview Conversion.

Bekräfta konverteringen

Din konvertering är nu slutförd. Den kommer att bekräftas automatiskt inom 10 sekunder om du inte klickar på något.

bekräfta köpa sui

För avancerade användare erbjuder börssidan ytterligare handelsmöjligheter. Genom att byta till Pro-versionen i appinställningarna kan du få tillgång till avancerade handelsverktyg och utföra åtgärder som att placera limit-ordrer och använda hävstång. Vi rekommenderar dock nybörjare att vara försiktiga och avstå från att använda dessa funktioner.

Vad är Sui?

Sui är en smart kontraktsplattform som har uppmärksammats som en potentiell konkurrent till Aptos och Solana. I likhet med Aptos har Sui sitt ursprung i Facebooks Libra-projekt. Med betydande finansiellt stöd från ledande kryptoinvesterare gick Suis nästa generations blockkedja nyligen live.

Sui grundades av fem personer med imponerande bakgrunder: Evan Cheng, Adeni Abiodun, Sam Blackshear, George Denasis och Costas Hulkias. Alla fem grundarna arbetade tidigare på Novi Financial, ett företag som fokuserade på att bygga produkter för Facebooks Libra, särskilt Novi-plånboken.

När Facebook Libra-projektet avslutades grundades ett teknikföretag vid namn Mysten Labs i Kalifornien. Det ansvarar för att bygga blockkedjan Sui. Utvecklingen av Sui styrs av Sui Foundation.

Nedan finns en bild av Mysten Labs webbplats.

sui mysten labs

Sui använder en delegerad proof-of-stake konsensusmekanism som möjliggör en hög transaktionshanteringskapacitet på upp till 300 000 transaktioner per sekund. Den initiala transaktionskapaciteten kan dock vara begränsad. Suis blockkedjestruktur kretsar kring objekt snarare än konton, vilket resulterar i snabbare transaktionshastigheter och lägre avgifter. Detta tillvägagångssätt stöds av programmeringsspråket Move, en modifierad version kallad Sui Move, som introducerar objektorientering.

Sui-token fungerar som det inhemska coinet i Sui-blockkedjan. Den används för transaktionsavgifter, staking och styrningsändamål. Sui implementerar en struktur för lagringsbelöning, liknande den i Arweave, som säkerställer att validerare kompenseras för att lagra tidigare transaktioner. Staking-belöningar är för närvarande cirka åtta procent för både validerare och delegatorer. Suis första token-distribution inkluderar allokeringar till tidiga bidragsgivare, investerare, Mysten Labs, community-testare och Sui Foundation.

Sui är en lovande plattform för smarta kontrakt med avancerad teknik och betydande partnerskap, bland annat med Alibaba. Läs mer om projektet i vår Sui nybörjarguide.

Sui som en investering

Sui har en spännande potential som plattform för smarta kontrakt, men det är viktigt att ta hänsyn till konkurrenssituationen och framtida token-upplåsningar. I det här kapitlet kommer vi att diskutera tre viktiga punkter som potentiella Sui-investerare bör ta hänsyn till.

  • Intensiv konkurrens
  • Framtida token låser upp
  • Team och finansiering

En av de viktigaste faktorerna för potentiella Sui-investerare är konkurrenssituationen inom sektorn för smarta kontraktsplattformar. Sui möter hård konkurrens från väletablerade plattformar som Ethereum, Solana och Near Protocol. Dessa plattformar har redan fått betydande spridning och utvecklarkollektiv.

En annan faktor att noggrant utvärdera när man överväger en investering i Sui är det framtida schemat för upplåsning av token. Tokenupplåsningar kan ha en betydande inverkan på tokenpriset och marknadsdynamiken. Suis tokenfördelning inkluderar allokeringar till olika intressenter, och schemalagda tokenupplåsningar kan resultera i ökat säljtryck. Investerare bör överväga de potentiella effekterna av dessa upplåsningar och noga övervaka marknadssentimentet kring dem.

Slutligen är Sui-teamets erfarenhet och expertis, liksom projektets finansiering, viktiga faktorer för potentiella investerare. Teamets bakgrund och meriter, särskilt inom kryptobranschen, ger insikter om deras förmåga att genomföra projektets vision på ett framgångsrikt sätt. Dessutom visar nivån på den finansiering som Sui säkrat från välrenommerade investerare och riskkapitalbolag att det finns förtroende för projektets potential.

Som med alla investeringar är grundlig forskning och noggrant övervägande av de potentiella riskerna och fördelarna avgörande. Att förstå Suis konkurrenslandskap, framtida upplåsningar av token, teknik, adoptionspotential, regleringslandskap och teamets kapacitet kommer att hjälpa potentiella investerare att fatta välgrundade investeringsbeslut.

Följ priset på SUI-token från denna sida: SUI-kursen.

Hur man förvarar Sui på ett säkert sätt

Det säkraste sättet att lagra Sui-tokens är att använda en hårdvaruplånbok. Ett populärt alternativ är Ledger Nano X, en USB-sticksliknande enhet som ansluts till en dator eller mobiltelefon via USB eller Bluetooth. Den kostar cirka 150 euro och du kan beställa den på ett säkert sätt från tillverkarens webbplats genom att klicka här.

Nybörjare kan lagra sina SUI-tokens på Binance, men vi rekommenderar att man överväger en personlig plånbok för långsiktig lagring. Trust Wallet, en mobil plånbok, är ett utmärkt gratisalternativ för att lagra SUI. Den stöder tusentals kryptovalutor, inklusive SUI. För mer information kan du läsa vår Trust Wallet-guide, om ger en omfattande introduktion till denna populära kostnadsfria plånboken.

Bitcoincenter team

Vi är Bitcoincenter-teamet, en grupp erfarna kryptospecialister med fokus på kryptomarknaden sedan 2017. Vårt team levererar färska insikter från den dynamiska världen av krypto varje vecka. Följ med oss på en spännande resa av utforskning när vi navigerar den snabbt föränderliga kryptovalutamarknaden!