Analyser
13
mar
köp shiba inu

Den här webbplatsen innehåller affiliatelänkar. Bitcoincenter kan få ersättning om du besöker tjänster som vi rekommenderar via våra länkar. Läs mer om annonsering på informationssidan.

Hur man köper Shiba Inu (SHIB)?

Köp Shiba Inu (SHIB) snabbt och säkert på Binance. Det första steget för att köpa Shiba Inu är att verifiera ditt Binance-konto.

Shiba Inu är ett av de mest populära meme-coinsen på marknaden. Shiba Inu har varit en bra investering om den köpts under en nedåtgående marknad. Det finns många gratis plånböcker tillgängliga för att lagra dina SHIB-tokens.

Hur man köper Shiba Inu (SHIB): En snabbguide

Köp Shiba Inu (SHIB) snabbt och säkert på Binance. Binance är den mest populära kryptobörsen med över 170 miljoner kunder över hela världen. Binance stöder SEPA-banköverföringar och kreditkortsinsättningar.

Hur man köper Shiba Inu på Binance:

  1. Klicka här för att öpnna ett nytt Binance-konto
  2. Ladda ner Binance mobilapp från Apple eller Google app store
  3. Bekräfta din identitet genom att slutföra KYC-processen
  4. Sätt in euro på ditt Binance-konto
  5. Köp Shiba Inu (SHIB)
  6. Överför SHIB-tokens till din plånbok eller lagra dem på Binance

En mobilapp behövs för att gå igenom KYC-processen. Efter detta kan du använda Binance med mobilappen eller en vanlig webbläsare. Nedan är en bild av Binances hemsida.

binance

Shiba Inu har fått omfattande stöd från de största kryptovalutabörserna under de senaste åren. Bra alternativ till Binance är Bitget och Kraken. Du kan hitta nybörjarguider för alla de mest populära börserna på marknaden genom att klicka på Recensioner på huvudmenyn.

Därefter kommer du att få steg-för-steg-instruktioner på att köpa Shiba Inu på Binance.

Hur man köper Shiba Inu (SHIB): En detaljerad guide

Det första steget för att köpa Shiba Inu är att verifiera ditt Binance-konto. Identitetsverifiering (KYC) är ett standardförfarande i alla börser. Det görs med hjälp av ett passfoto. Efter detta kan du göra en insättning i euro till ditt konto.

Om du behöver instruktioner om hur du använder Binance, kolla in vår djupgående Binance-recension.

När du har slutfört dessa steg är du redo att göra ett köp. Därefter kommer du att få instruktioner om hur du köper Shiba Inu (SHIB) från Binance mobilapp. Ladda ner den från antingen Apples eller Googles appbutik.

För att komma igång, logga in på Binance mobilapp.

Öppna Binance handelsmeny

Klicka på den gula handelsikonen i mobilappens huvudmeny.

binance trade sverige

För att komma igång, logga in på Binance mobilapp.

Öppna Binance handelsmeny

Klicka på den gula handelsikonen i mobilappens huvudmeny. I bilden nedan är den markerad med en röd pil.

välj shiba inu

Klicka sedan på raden Shiba Inu (SHIB) för att gå vidare till köpformuläret.

Köp Shiba Inu (SHIB)

Du är nu på Shiba Inu köpformulär. Som standard är valutan inställd på euro. Vi köper Shiba Inu för 100 euro i bilden nedan.

Om du klickar på länken ”by quantity” kan du ändra valutan från EUR till SHIB. Använd det här alternativet för att köpa ett visst antal SHIB-tokens, till exempel exakt 1000.

köp shiba inu

Klicka på knappen Buy för att gå vidare till det sista steget i köpet.

Välj betalningsmetod

Det sista du ska göra är att välja betalningsmetod. Om du redan har gjort en insättning i euro till ditt konto väljer du Wallet (EUR) från listan, som visas i bilden nedan.

shib betalning

Du kan också använda andra betalningsmetoder (t.ex. kredit- eller betalkort), som är dyrare. Det är klokast att göra en billig och snabb SEPA-överföring först och betala för köpet från ditt saldo på eurokontot.

Slutligen klickar du på Confirm, så kommer ditt köp att slutföras. SHIB-tokens kommer omedelbart att visas på ditt kontosaldo.

Du kan också köpa Shiba Inu från Binance-börsen, där dagshandel sker. Det här alternativet passar erfarna användare, så vi kommer inte att täcka det i den här nybörjarguiden. Du kan också använda hävstång och använda dig av limitkursorder på börsen.

Vad är Shiba Inu?

Shiba Inu är ett av de mest populära meme-coinsen på marknaden. Memecoin är en kryptovaluta vars popularitet baseras på internetmemes, dvs. bilder på sociala medier. Det mest kända och äldsta meme-coinet är Dogecoin. Både Dogecoin och Shiba Inu är baserade på hundmemes.

Shiba Inu är en token som skapats på Ethereum-plattformen. Den hade inget användningsområde när den skapades; Shiba Inu skapades helt och hållet för att skoja och ha kul. Den fick enorm popularitet under kryptoboomen 2021 och blev som bäst till och med större än Dogecoin i marknadsvärde.

Efter 2021 bildades en stor grupp fans runt Shiba Inu. Dessutom har ett helt ekosystem skapats, som inkluderar den decentraliserade börsen ShibaSwap och blockkedjan Shibarium, en Ethereum Layer 2-implementering.

Nedan visas en bild från Shiba Inus officiella webbplats, shibatoken.com. Där kan du hitta mer information om Shiba Inus ekosystem.

shiba inu

Shiba Inu har blivit mer betydelsefull än ett rent meme-coin. Den har också behållit sin position på topp 20 (till och med topp 15) listan över kryptovalutor sedan 2021.

Investera i Shiba Inu

Shiba Inu har varit en bra investering om den köpts under en nedåtgående marknad. Under björnmarknaden 2022 föll Shiba Inus kurs med nästan 95 procent från sin topp. Under 2023 och 2024 har SHIB-token gjort en betydande uppgång.

Även om ett större ekosystem har byggts upp kring Shiba Inu, verkar dess upp- och nedgångar gå hand i hand med andra meme-coins. Shiba Inu rör sig med Dogecoin, DogWifHat, Pepe och liknande tokens.

Shiba Inu bör nog inte kallas för en investering. Det är mer spekulation och gambling. Shiba Inu innehåller en hel del risker eftersom dess explosiva rörelser följs av minst lika drastiska björnmarknader.

Shiba Inu kan vara ett lämpligt coin för att göra snabba vinster. Tänk dock på de risker som finns och planera i förväg för att ta ut eventuella vinster. Du kan följa Shiba Inu kursen från denna sida: Shiba Inu kurs.

Hur man förvarar Shiba Inu (SHIB) på ett säkert sätt

Det finns många gratis plånböcker tillgängliga för att lagra dina SHIB-tokens. Kom ihåg att SHIB-tokens cirkulerar i Ethereum-nätverket, där transaktionsavgifterna ofta är tiotals dollar. Om du är en liten investerare är det inte värt att skicka SHIB till ett värde av 100 USD till din plånbok och betala 30 USD för transaktionen. I så fall bör du lagra dina tokens på Binance.

Nästan alla populära plånböcker stöder Shiba Inu. Trust Wallet och Exodus är pålitliga och lättanvända alternativ. Den superpopulära MetaMask Web3-plånboken är också ett bra val.

Bitcoincenter team

Vi är Bitcoincenter-teamet, en grupp erfarna kryptospecialister med fokus på kryptomarknaden sedan 2017. Vårt team levererar färska insikter från den dynamiska världen av krypto varje vecka. Följ med oss på en spännande resa av utforskning när vi navigerar den snabbt föränderliga kryptovalutamarknaden!